Het gezicht achter Safe Haven for You

Hoi, ik ben Michelle van der Meer, gediplomeerd Teken je gesprek coach en eigenaar van Safe Haven for You. Ik heb de nodige ervaring gehad binnen de psychische gezondheidszorg. Van psycholoog tot HSP therapeut, van haptonomie tot EMDR en van praktijkondersteuner tot loopbaancoach.

Mijn hele leven ben ik bezig met mijn ontwikkeling. Maar wat ik iets te vaak miste tijdens deze trajecten was échte persoonlijke aandacht voor wie ik werkelijk ben. Daarnaast vond ik sommige wachttijden té lang, waardoor klachten konden verergeren.

Dit heeft mij gemotiveerd om mijn eigen praktijk Safe Haven for You te starten. Een veilige plek waar je jezelf mag zijn en waar je gezien en gehoord wordt voor wie je werkelijk bent. Een plek waar ik begeleiding bied met het onderzoeken van een probleem, gebeurtenis of situatie.

In juni 2020 heb ik de Teken je gesprek basistraining gedrag, mindset & faalangst gevolgd. In september 2020 heb ik de toetsing gedaan en ben ik gediplomeerd Teken je gesprek coach. In januari 2021 heb ik het certificaat Teken je gesprek verdiepingsdag Pesten ontvangen.

Wil je meer weten? Bel, app of mail mij via 06 46 76 40 16 / michelle@safehavenforyou.com. Of vraag dan een gratis en vrijblijvend gesprek aan.

Over de auteur

Michelle

Ik ben een gediplomeerd Teken je gesprek coach en in mijn praktijk Safe Haven for You help ik kinderen van 7 tot 18 jaar al tekenend naar meer zelfvertrouwen, zodat zij weten hoe ze om kunnen gaan met faalangst, perfectionisme of pesten.