Het gezicht achter Safe Haven for You

Michelle van der Meer

Hoi, ik ben Michelle van der Meer, gediplomeerd Teken je gesprek coach en eigenaar van Safe Haven for You. Ik heb de nodige ervaring gehad binnen de psychische gezondheidszorg. Van psycholoog tot HSP therapeut, van haptonomie tot EMDR en van praktijkondersteuner tot loopbaancoach.

Mijn hele leven ben ik bezig met mijn ontwikkeling. Maar wat ik iets te vaak miste tijdens deze trajecten was échte persoonlijke aandacht voor wie ik werkelijk ben. Daarnaast vond ik sommige wachttijden té lang, waardoor klachten konden verergeren.

Dit heeft mij gemotiveerd om mijn eigen praktijk Safe Haven for You te starten. Een veilige plek waar je jezelf mag zijn en waar je gezien en gehoord wordt voor wie je werkelijk bent. Een plek waar ik begeleiding bied met het onderzoeken van een probleem, gebeurtenis of situatie.

In juni 2020 heb ik de Teken je gesprek basistraining gedrag, mindset & faalangst gevolgd. In september 2020 heb ik de toetsing gedaan en ben ik gediplomeerd Teken je gesprek coach. In januari 2021 heb ik het certificaat Teken je gesprek verdiepingsdag Pesten ontvangen.

Over de auteur

Michelle

Ik ben Michelle van der Meer (1983) en ik heb in mijn leven te maken gehad met diverse mentale ontregelingen. Mijn hele leven heb ik verschillende therapieën gehad. Door zo aan mezelf te werken, heb ik de afgelopen 10 jaar me verdiept in wat mentale ontregeling precies inhoudt. Waarom we mentale ontregeling ervaren, hoe het zich uit en hoe we er mee om kunnen leren gaan. Door deze verdieping is bij mij de sterke overtuiging ontstaan dat het niet de bedoeling is om met mentale ontregeling te leren leven. Sterker nog, ik geloof dat het boodschappen van het lichaam zijn dat er iets niet goed is. En dat wij er (weer) naar leren luisteren.

Misschien vind je ook leuk...