Wat houdt Teken je gesprek in?

In mijn praktijk Safe Haven for You werk ik met de gespreksmethodiek Teken je gesprek. Een interactieve en visuele methode dat oplossingsgerichte werkwijzen ondersteunt.

Door een gebeurtenis middels verschillende tekensjablonen te visualiseren, ontstaat er een kernachtig, logisch en visueel inzicht. De gedachten en dat wat er gebeurd, gezegd en gevoeld is, wordt op papier gezet.

De gesprekstekeningen bieden structuur om met elkaar de gebeurtenis te bespreken. De tekeningen zorgen voor een nieuw perspectief op de gebeurtenis, om vanuit dit nieuwe perspectief zelf tot een nieuw inzicht en een oplossing te komen.

Met Teken je gesprek leer je jezelf kennen en helpen. Vind je onder begeleiding zelf de (blijvende) oplossing en kom je in je eigen kracht. Daarnaast vergroot het jouw:

✅ probleemoplossend vermogen
✅ verantwoordelijkheidsgevoel
✅ zelfwaardering en -vertrouwen

Wil je meer weten? Bel, app of mail mij via 06 46 76 40 16 / michelle@safehavenforyou.com. Of vraag dan een gratis en vrijblijvend gesprek aan.

Over de auteur

Michelle

Ik ben een gediplomeerd Teken je gesprek coach en in mijn praktijk Safe Haven for You help ik kinderen van 7 tot 18 jaar al tekenend naar meer zelfvertrouwen, zodat zij weten hoe ze om kunnen gaan met faalangst, perfectionisme of pesten.

Misschien vind je ook leuk...