12 redenen voor jouw onverklaarbare klachten

Ontdek welke factoren ervoor kunnen zorgen dat jij onverklaarbare klachten hebt.

E-book Meer rust in je hoofd

Pijn moet toch een reden hebben?

Je hebt last van klachten waarvoor medisch geen oorzaak is gevonden. Het belemmert je in je dagelijkse bezigheden. Dat frustreert je enorm. Je schaamt je dat je niet alles kunt doen. Je moet zelfs afspraken afzeggen en voelt je daar schuldig over.

Je slaapt slechter en komt in een neerwaartse spiraal terecht. De vermoeidheid begint je parten te spelen en je voelt de somberheid om de hoek komen kijken. Wat zullen mensen wel niet over je denken? Waarom lukt het je niet de dingen te doen die je altijd deed?

Voor enige verlichting en om toch iets te kunnen doen, neem je dagelijks pijnstillers. Je weet dat dit ook niet een goede oplossing is. Maar je moet toch wat. Anders kun je helemaal niets. En helemaal niets meer kunnen… Nee, dat kan echt niet. Je moet doorgaan. Dit kan toch niet voortaan je leven zijn?

Dit kan zo niet langer. Jij legt je er niet bij neer dat je klachten onverklaarbaar zijn. Jij wilt en kunt niet de rest van je leven met deze klachten blijven leven. Dit is niet leven, maar OVERleven. Er moet een oorzaak zijn. Pijn is er niet zomaar. Je wilt nu toch echt weten wat deze klachten veroorzaakt.

E-book Meer rust in je hoofd

Jouw klachten zijn WEL te verklaren

Medisch is er geen oorzaak van je klachten gevonden. Maar dat betekent niet dat je klachten onverklaarbaar zijn. Je zult het alleen in een andere “hoek” moeten zoeken. Bijvoorbeeld op emotioneel, mentaal en/of spiritueel vlak. Want ook al voelt het niet zo, toch doet je lichaam juist wat het moet doen. Je was alleen vergeten om er naar te luisteren.

Maar daar kan jijzelf verandering inbrengen. Door de eerste stap op weg naar jouw herstel te zetten: ontdekken wat de kern van jouw ” onverklaarbare” klachten zijn. Zodat jij die kunt aanpakken, herstellen en je leven weer kunt oppakken.

Jij wilt van je klachten af

Door te ontdekken wat de kern van de klachten is.

Jij wilt herstellen

Door rust te nemen en de kern aan te pakken.

Jij wilt weer leven

Door weer alles te kunnen doen wat je wilt.

E-book Meer rust in je hoofd

Na het lezen van mijn e-book...

  • Kun jij zelf ontdekken welke factoren jouw “onverklaarbare” klachten veroorzaken.
  • Heb jij meer inzicht in hoe jouw lichaam werkt bij langdurige stress.
  • Kun jij de taal van je lichaam bij stress herkennen.
  • Heb jij de eerste stap gezet op weg naar jouw herstel.
E-book Meer rust in je hoofd

Het ontdekken van de kern van mijn “onverklaarbare” klachten was de eerste stap op weg naar mijn herstel.

Mijn eigen ervaring

Ik ben Michelle van der Meer en toen ik in 2017 thuis kwam te zitten met "onverklaarbare" klachten kon ik dat niet geloven. Mijn lichaam zorgde toch niet voor de "lol" voor hartkloppingen, migraine en misselijkheid? Ik kon me er niet bij neer leggen en ging zelf op onderzoek uit en vond de oorzaak binnen het mentale en emotionele vlak. Ik was compleet van mijn werkelijke ik verwijderd. Dit opende voor mij nieuwe mogelijkheden. Want ik wist nu wel wat er met mij aan de hand was, wat betekent dat ik het kon gaan aanpakken. Na het vinden van de juiste behandeling begon ik stap voor stap te herstellen en verdwenen mijn klachten.

In mijn praktijk Safe Haven for You help ik mensen die onverklaarbare klachten hebben. Dat doe ik met de methodieken uit de counseling, teken je gesprek en human design. En met een vleugje spiritualiteit. Want ondanks dat er medisch geen oorzaak is gevonden, betekent dat niet dat jouw klachten onverklaarbaar zijn. De klachten zijn er om jou iets duidelijk te maken. Het is aan jou om er naar te luisteren.

Zet de eerste stap op weg naar jouw herstel en ontdek wat de oorzaak van jouw onverklaarbare klachten kan zijn.

E-book Meer rust in je hoofd

michelle@safehavenforyou.com | 06 46 76 40 16​

© Safe Haven for You 2023