Je kind heeft last van faalangst, pesten of ongezond perfectionisme. Je hebt al van alles geprobeerd, maar het heeft nog niet tot het gewenste resultaat geleid. Je weet niet meer hoe je jouw kind kunt helpen. Je maakt je enorm zorgen en je ziet het zelfvertrouwen van je kind met de dag slinken. Er zijn zelfs fysieke klachten zoals buikpijn en/of je kind begint situaties te vermijden.

Maar wat zou er gebeuren als je kind zichzelf beter leert kennen, de juiste tools in handen krijgt om met faalangst, pesten of ongezond perfectionisme om te gaan en zijn/haar zelfvertrouwen is vergroot? Hoe zou jij je voelen als je kind niet meer belemmerd wordt door faalangst, pesten of ongezond perfectionisme? Maar juist weer zelfverzekerd en vrolijk in het leven staat?

Speciaal voor jouw kind heb ik daarom de “Teken je vrij van …” trajecten ontwikkeld. Trajecten waarin ik samen met jouw kind in acht tot tien 1-op-1 sessies help met faalangst, pestgedrag of ongezond perfectionisme. Door te onderzoeken welke kwaliteiten en vaardigheden hij/zij kan inzetten en te bepalen welke helpende gedachten daarbij kunnen helpen. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen van je kind en weet hij/zij hoe het met soortgelijke situaties om kan gaan.

Nu kan ik me goed voorstellen dat je je afvraagt waarom dit traject wél gaat werken, na alles wat jullie al geprobeerd hebben. Je kunt uiteraard dan verder op mijn website kijken. Maar je kunt ook een gratis Teken je vrij sessie van 30 minuten aanvragen.

Aan het eind van deze gratis sessie weet je:

 • Wat de methodiek Teken je gesprek inhoudt
 • Hoe deze methodiek jouw kind kan helpen
 • Wat de vervolgstappen zijn

Na de gratis Teken je vrij sessie kun je ervoor kiezen om het zelf verder te proberen, of je kunt een “Teken je vrij van …” traject bij me afnemen waarin ik jouw kind in twee tot vier maanden verder help. Besluit je binnen 24 uur na de gratis sessie om door te pakken met een traject, dan ontvang je 15% korting.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Michelle van der Meer en eigenaresse van Safe Haven for You. Ik ben groot fan van de tv-serie Friends en ik hou van boeken lezen.

Als gediplomeerd Teken je gesprek coach ben ik er voor kinderen van 7 tot 18 jaar die last hebben van faalangst, pesten of ongezond perfectionisme.

Op de Over mij pagina lees je meer over mij.

Michelle van der Meer

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt de gratis Teken je vrij sessie in?
  De sessie is een kennismaking met mij en met de methodiek Teken je gesprek. Na de sessie wat je wat de methodiek inhoudt, hoe deze methodiek jouw kind kan helpen en wat de vervolgstappen zijn.
 • Hoe lang duurt de Teken je vrij sessie?
  De sessie duurt maximaal 30 minuten.
 • Wanneer kan ik een Teken je vrij sessie afnemen?
  Dat kan op ieder gewenst moment.
 • Zit ik na het afnemen van de Teken je vrij sessie ergens aan vast?
  Nee, de sessie is gratis en vrijblijvend. Mocht je na de sessie niet verder willen, dan even goede vrienden. Mocht je wel verder willen, dan kunnen we doorpakken met één van de “Teken je vrij van …” trajecten. Besluit je binnen 24 uur na de gratis Teken je vrij sessie een traject bij mij af te nemen, dan krijg je 15% korting op het traject.
 • Hoe kan ik aanmelden voor een Teken je vrij sessie?
  Klik op onderstaande button om naar het aanmeldformulier te gaan. Vul je gegevens en na verzending neem ik binnen 48 uur contact met je op.