Wanneer je door onverklaarbare klachten wordt belemmerd in je dagelijkse bezigheden, kan ik je daarbij helpen. De weg naar herstel van de zogenaamde onverklaarbare klachten kent namelijk 3 fasen.

  • Fase 1 Erkennen/herkennen: het besef dat de fysieke klachten een mentale oorsprong hebben. Dat er te lang is doorgegaan, over de eigen grenzen is gegaan en de reserve zijn opgebruikt. Er is roofbouw op het lichaam gepleegd. Accepteren dat dit niet langer zo kan. 
  • Fase 2 Rust nemen: het hoofd is overbelast en het lichaam is oververmoeid en moeten eerst herstellen. Er is geen ruimte en rust voor andere dingen. Belangrijk is om nu uit het hoofd te komen en weer in het lichaam te zakken. Dit is nodig om weer energiereserves op te bouwen, als ook voor een effectieve behandeling. Met een overbelast hoofd zal het effect van een behandeling dusdanig minder zijn. Er blijft weinig tot niets van de behandeling beklijven, waardoor op korte termijn de klachten weer terugkeren. 
  • Fase 3 Behandeling starten: door de rust die er is gecreëerd en het opbouwen van de reserves is er ruimte om een behandeling te starten. Met de behandeling wordt de mentale oorzaak aangepakt zodat er voor de langere termijn hersteld wordt. Geen quick-fix maar maatwerk.


De diensten die ik aanbied, spelen in op de bovengenoemde drie fasen.

E-book Jouw onverklaarbare klachten verklaard

Dit e-book speelt in op de eerste fase van herstel; (h)erkennen. Hierin geef ik 12 redenen die mogelijk jouw klachten veroorzaken.

Product mini-training Meer rust in je hoofd

Mini-training Meer rust in je hoofd

De mini-training speelt in op de tweede fase van herstel; rust nemen. Ik bied je 3 oefeningen voor meer rust en ruimte in je hoofd.

1-op-1 trajecten

De trajecten spelen in op de laatste fase van herstel; behandeling starten. Met maatwerk ondersteun ik je bij het aanpakken van de oorzaak van je klachten.