Krijg meer rust en ruimte in je hoofd.

Je weet dat je fysieke klachten een mentale oorsprong hebben. Maar hoe nu verder? Je wilt mentaal graag weer in balans komen en dat de fysieke klachten verdwijnen. Maar hoe doe je dat? Waar moet je beginnen?

Je hoofd is overvol. Je hebt moeite met focussen. Je ervaart geheugen- en concentratieproblemen. Het lukt je niet om goed na te kunnen denken over wat je kan doen om weer in balans te komen.

Je hebt nog niet de rust en ruimte in je hoofd een behandeling te starten. Erover nadenken bezorgt je al hoofdpijn.

Oefeningen voor meer rust in je hoofd

Met een overvol hoofd en geen rust is het niet verstandig om een behandeling te starten. Je neemt dan weinig tot niets op, blijft er veel minder beklijven. Dan wordt de behandeling niet ten volle benut en is het effect van de behandeling nihil. Wat zonde is van je energie en je tijd. Wil een behandeling effectief zijn, dan is het erg belangrijk dat je rust en ruimte in je hoofd hebt.

Het creëren van rust en ruimte is de volgende stap in je weg naar herstel. Om je hierbij te helpen heb ik de mini-training 3 oefeningen voor meer rust in je hoofd ontwikkeld. De mini-training zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en in je lichaam zakt, zodat er in jouw ruimte ontstaat om een behandeling te starten.

Inhoud mini-training

De mini-training Meer rust in je hoofd bestaat uit drie modules.

  1. What’s your mood
  2. Follow your intuition
  3. Affirm yourself

Iedere module bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Begeleide meditatie
  • Creatieve opdracht (moodboard maken, intuïtief tekenen & affirmatiekaarten maken)
  • Verdiepende vragen

De mini-training duurt minimaal drie weken: één module per week. Je kunt de training in je eigen tempo volgen en je hebt levenslang toegang.