Ik bied je een veilige plek waar je ongedwongen op ontdekkingsreis kunt gaan om er achter te komen wat de mentale ontregeling je wilt vertellen. Om te ontdekken wat je nodig hebt om weer in verbinding met jezelf te komen.

Ik ondersteun je tijdens deze reis. Zo lang of zo kort als jij nodig hebt. Ik ben de druppel die jouw water weer in beweging brengt, zodat jij als mens kunt groeien. Ik help jou om jezelf te helpen. Ik help je te ontdekken hoe je zelf de lastige stenen in jouw levensstroom kunt verleggen.

Hoe ik dat doe? Door een stukje met je mee te lopen op jouw ontdekkingsreis. Door te luisteren zonder oordeel, door vragen te stellen, door samen met je te tekenen, door mijn eigen ervaringen en kennis te delen, door je te inspireren, door je stof tot nadenken te geven, door uitleg te geven, door inzichten te bieden. En vooral door er voor jou te zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst wil ik benadrukken dat het belangrijkst is dat jij je veilig en prettig voelt dat ik een stukje mee mag op jouw ontdekkingsreis. Om te ontdekken of de zogenoemde “klik” er is, vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek kan zowel off- als online plaatsvinden. Wanneer je na de kennismaking een goed gevoel hebt, kunnen we een sessie inplannen. Mocht de zogenoemde klik er niet zijn, dan is dat ook oké. Het kennismakingsgesprek is dus gratis en geheel vrijblijvend en duurt ongeveer 45 minuten. Een sessie duurt 60 minuten en kost 40 euro per sessie.

Wat ik niet doe

Bij mij krijg je geen stappenplan, een one-size-fits-all oplossing, een vastomlijnd traject, een quick fix of trucjes. Ik doe zelfs niet aan adviezen. Mijn ervaring is, wat voor de één werkt hoeft niet voor de ander te werken. Dat ik niet de persoon ben die weet wat jij nodig hebt of goed voor je is. En dat jij de enige bent die dat wel kan. Ik kan dus ook geen concreet resultaat benoemen als je één of meerdere sessies bij mij hebt gedaan. Het resultaat zal voor iedereen verschillend zijn. Iedereen zal er iets anders uithalen. Wat ik wel kan zeggen is dat je na iedere sessie met nieuwe inzichten naar huis gaat.

Aanvragen sessie

Of eerst kennismaken? Dat kan uiteraard! Je kunt me bellen, sms-en of mailen via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in.
Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op.

Mail: michelle@safehavenforyou.com
Telefoon: 06 46 76 40 16


KVK nummer: 80632939 | BTW nummer: NL003467245B59