Het traject dat jouw kind helpt om in 8 sessies faalangst te overwinnen.

Faalangst. In mijn praktijk kwam een jongen (12) die er veel last van had. Toetsen maken, presentaties geven, in het openbaar spreken. Hij vond het verschrikkelijk. Hij was bang om fouten te maken en wat anderen dan over hem zouden denken. Droge mond, hartkloppingen, klamme handen en buikpijn waren enkele van de fysieke klachten die hij ervoer door de faalangst.

Door de faalangst werd hij enorm onzeker en had weinig zelfvertrouwen. Het maakte dat hij dingen niet durfde te doen en daardoor kansen liet liggen. Ondanks diverse faalangst trainingen bleef hij maar bang om fouten te maken.

Totdat hij bij mij in de praktijk kwam en middels de Teken je gesprek methodiek zijn faalangst ging onderzoeken. Een visuele methode die hem inzicht in zichzelf gaf. En hij weer de regie in eigen handen kreeg waardoor zijn zelfvertrouwen en -waardering groeide. Een methode waarmee hij zelf de oplossing vond. Door te ontdekken welke kwaliteiten, vaardigheden en helpende gedachten hij kan inzetten. Sindsdien is hij zelfverzekerder en staat hij weer vrolijk en positief in het leven.

Ik kan jouw kind geven wat het nodig heeft

Herken jij ook dat jouw kind hier tegen aanloopt? Dan heb ik iets voor je waar je vast heel blij van wordt. In het programma Teken je vrij van faalangst leer ik jouw kind graag hoe hij of zij van een onzeker persoon met weinig zelfvertrouwen en zelfwaardering transformeert in een zelfverzekerd persoon die vol vertrouwen en met de juiste tools in handen om kan gaan met faalangst. Dit kun je verwachten na deelname aan het programma:

 • Het zelfvertrouwen en de zelfwaardering van jouw kind is vergroot en je kind staat weer vrolijk en positief in het leven.
 • Je kind leert zichzelf kennen en helpen omdat zijn/haar probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel worden aangesproken, en je kind zelf tot een blijvende oplossing komt.
 • Je kind heeft weer de regie in eigen handen en voelt zich weer autonoom.

Waar bestaat het traject uit?

Het traject “Teken je vrij van faalangst” bestaat uit drie modules die erop gericht zijn om jouw kind in acht 1-op-1 sessies van zijn/haar faalangst af te helpen. Tijdens de sessies leert je kind zichzelf kennen waardoor het zelfvertrouwen en -waardering worden vergroot. Je kind ontdekt zelf welke vaardigheden en kwaliteiten hij/zij kan inzetten zodat faalangst geen belemmering meer is.

Wat kun je verwachten als jouw kind meedoet?

In module 1 De uitpluistekening krijgt je kind twee 1-op-1 live sessies om te ontdekken in welke situatie je kind faalangst ervaart en waar je kind precies last van heeft, zodat we weten hoe het probleem er precies uitziet en wanneer het zich voordoet.

In module 2 Het faalangstsjabloon krijgt je kind vier 1-op-1 live sessies waarin we in twee fases een concrete faalangst situatie gaan onderzoeken. In fase 1 kijken we welke situaties faalangst wel en niet opspeelt. In de tweede fase kijken we naar welk resultaat je kind graag wilt en wat daarvoor nodig is om dit te bereiken. Dit zorgt ervoor dat je kind weet welke kwaliteiten, vaardigheden en helpende gedachten hij of zij kan inzetten in soortgelijke situaties.

In module 3 Succes vieren krijgt je kind twee 1-op-1 live sessies om te evalueren hoe hij of zij de tools uit module 2 heeft toegepast in de praktijk. Het vieren van zijn of haar successen doen we middels tekeningen, die je kind – net als alle andere tekeningen – mee naar huis mag nemen. Na deze module heb je een kind vol zelfvertrouwen en met de juiste tools in handen om met faalangst om te gaan.

Na acht 1-op-1 live sessies is het zelfvertrouwen en zelfwaardering van jouw kind vergroot. Heeft jouw kind zichzelf leren kennen én helpen door het aanspreken van zijn of haar probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor komt je kind zélf tot een blijvende oplossing. Je kind heeft de regie in eigen handen en staat weer vrolijk en positief in het leven.

De investering voor het traject Teken je vrij van faalangst is € 395,-. Maar omdat je het ebook hebt gedownload, krijg je maar liefst 15% korting op de totaalprijs! En betaal je dus € 335, 75,- voor het traject.

Of betaal in vier termijnen van € 85,-. Het totaalbedrag is dan € 340,-. Er wordt dan € 4,25,- in rekening gebracht vanwege administratiekosten.

Wil je ook dat jouw kind faalangst overwint? Ik help daar graag bij! Via onderstaande button kun je jouw kind aanmelden voor het traject Teken je vrij van faalangst.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Michelle van der Meer en eigenaresse van Safe Haven for You. Ik ben groot fan van de tv-serie Friends en ik hou van boeken lezen. Als gediplomeerd Teken je gesprek coach ben ik er voor kinderen van 7 tot 18 jaar die last hebben van faalangst. En speciaal voor deze kinderen heb ik het traject Teken je vrij van faalangst ontwikkeld.

Jarenlang heb ik namelijk zelf geworsteld met faalangst. Ik heb diverse trainingen gevolgd maar niets leverde het gewenste resultaat. Totdat ik in aanraking kwam met de methodiek Teken je gesprek. Een methode die me inzicht bood in welke kwaliteiten, vaardigheden en helpende gedachten ik kon inzetten. Omdat ik weet hoe vervelend en belemmerend faalangst kan zijn, wil ik heel graag jouw kind helpen om zich weer net zo fijn te voelen als ik me voel. Met de methodiek en mijn eigen ervaringen help ik jouw kind te transformeren tot een zelfverzekerd persoon die vol vertrouwen en met de juiste tools in handen om kan gaan met faalangst.

Ik ken Michelle als een open persoon en heel bekwame coach. Zonder twijfel een aanrader!

Gijs van Beusekom, oprichter Vitaminds & toegepast psycholoog

Voor wie is dit traject? En voor wie niet?

Het traject is voor jouw kind als hij/zij…

 • Bereidt is om zichzelf te leren kennen
 • Gemotiveerd is om aan zichzelf te werken
 • Weer de regie in eigen handen wilt hebben

Het traject is niet voor jouw kind als je verwacht…

 • Dat het een quick fix is
 • Verwacht dat ik met dé oplossing kom
 • Je kind niet bereid is om in actie te komen

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  Ja, dat kan. Je kunt in vier termijnen van € 85,- betalen. Het totaalbedrag is dan € 340,-. Er wordt dan € 4,25,- in rekening gebracht vanwege administratiekosten.
 • Hoe verschilt dit traject dit traject van alle andere?
  Het traject is anders omdat jouw kind zélf tot een (blijvende) oplossing te komen. Samen gaan we de faalangst onderzoeken, waarbij jouw kind te allen tijde de regie in handen heeft. De kracht van de gespreksmethode Teken je gesprek is dat de tekening een kernachtig, logisch en visueel overzicht biedt. Een overzicht van welke gedachten een rol spelen bij faalangst, waardoor de stap naar inzicht en de oplossing gemakkelijk te maken zijn.
 • Hoe weet ik zeker dat dit traject wel resultaat gaat opleveren?
  De gespreksmethodiek Teken je gesprek spreekt het probleemoplossend vermogen en het verantwoordelijkheidsgevoel van jouw kind aan. Je kind raakt daardoor intrinsiek gemotiveerd om in actie te komen en een oplossing te zoeken. Een oplossing die vanuit je kind zelf komt, vergroot de kans van slagen aanzienlijk, dan wanneer deze opgelegd wordt.
 • Wanneer start het traject?
  Het traject kan op ieder gewenst moment gestart worden.
 • Hoe ziet het traject eruit?
  Het traject bestaat uit acht 1-op-1 live sessies verdeeld in drie modules: de uitpluistekening (2 sessies), het faalangstsjabloon (4 sessies) en successen vieren (2 sessies).
 • Hoelang duurt het traject?
  Het traject bestaat uit 8 sessies. Het traject duurt minimaal twee maanden en maximaal 4 maanden. Tussen de sessies zit voldoende tijd om hetgeen wat in de sessies is gedaan te laten bezinken en tot uitvoer te brengen.

Toe aan de volgende stap?

Je hebt nu twee opties: deze pagina sluiten en geen gebruik maken van dit traject waardoor je kind faalangst overwint, zodat hij/zij weinig zelfvertrouwen en zelfwaardering heeft en door de angst zelfs situaties gaat vermijden. Of je pakt deze eenmalige kans en je kind gaat ervaren welke kwaliteiten, vaardigheden en helpende gedachten hij/zij kan inzetten om faalangst te overwinnen.

Jij wilt toch ook dat jouw kind weer zelfverzekerd, vrolijk en positief in het leven staat? Klik dan op onderstaande button om jouw kind aan te melden voor het traject Vrij van faalangst.