Het traject dat jouw kind helpt om in 8 sessies perfectionisme op een gezonde manier in te zetten.

Perfectionisme hoeft zeker niet verkeerd te zijn. Het helpt je zelfs om naar kwaliteit te streven en het beste uit jezelf te halen. Alleen wanneer je er te ver in doordraaft, wordt perfectionisme ongezond. En wanneer dat gebeurt, kan het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van je kind aangetast worden.

Ik ben zelf maar al te goed bekend met ongezond perfectionisme. Het heeft in mijn leven me vaak genoeg belemmerd. Maar nu niet meer, want met Teken je gesprek heb ik mijn ongezonde perfectionisme weten om te zetten tot gezond perfectionisme.

Door mijn eigen ervaringen en de Teken je gesprek methodiek wil ik dan ook heel graag jouw kind helpen om perfectionisme op een gezonde manier in te zetten. Door het ongezonde perfectionisme visueel te maken, krijgt je kind inzicht in zichzelf en hoe hij/zij perfectionisme wel op een gezonde manier kan inzetten. Je kind krijgt de regie weer in eigen handen waardoor zijn/haar zelfvertrouwen en eigenwaarde worden vergroot. Het is een methode waarmee je kind zelf de oplossing vindt door te ontdekken welke kwaliteiten, vaardigheden en helpende gedachten hij/zij kan inzetten. Ongezond perfectionisme wordt dan gezond perfectionisme.

Ik kan jouw kind geven wat het nodig heeft

Herken jij ook dat jouw kind hier tegen aanloopt? Dan heb ik iets voor je waar je vast heel blij van wordt. In het programma Teken je vrij van perfectionisme leer ik jouw kind graag hoe hij of zij op een gezonde manier perfectionisme in kan zetten en daardoor van een onzeker persoon met weinig zelfvertrouwen en transformeert in een zelfverzekerd persoon. Dit kun je verwachten na deelname aan het programma:

 • Het zelfvertrouwen en de zelfwaardering van jouw kind is vergroot en je kind staat weer vrolijk en positief in het leven.
 • Je kind leert zichzelf kennen en helpen omdat zijn/haar probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel worden aangesproken, en je kind zelf tot een blijvende oplossing komt.
 • Je kind heeft weer de regie in eigen handen en voelt zich weer autonoom.

Waar bestaat het traject uit?

Het traject Teken je vrij van perfectionisme bestaat uit drie modules die erop gericht zijn om jouw kind in acht 1-op-1 sessies van zijn/haar ongezonde perfectionisme af te helpen. Tijdens de sessies leert je kind zichzelf kennen waardoor het zelfvertrouwen en -waardering worden vergroot. Je kind ontdekt zelf welke vaardigheden en kwaliteiten hij/zij kan inzetten zodat ongezond perfectionisme geen belemmering meer is.

Wat kun je verwachten als jouw kind meedoet?

In module 1 De uitpluistekening krijgt je kind twee 1-op-1 live sessies om te ontdekken wanneer ongezond perfectionisme bij jouw kind optreedt en waar je kind precies last van heeft. Hiermee krijgen we een duidelijk beeld van hoe het probleem er precies uitziet en wanneer het zich voordoet.

In module 2 Het reflectie- & actiejabloon krijgt je kind vier 1-op-1 live sessies waarin we in twee fases een concrete ongezond perfectionisme situatie gaan onderzoeken. In fase 1 reflecteren we op een concrete situatie; hoe had je, achteraf gezien, anders kunnen doen. In de tweede fase kijken we naar welk resultaat je kind graag wilt en welke actie(s) daarvoor nodig zijn om dit te bereiken. Dit zorgt ervoor dat je kind weet welke kwaliteiten, vaardigheden en helpende gedachten hij of zij kan inzetten in soortgelijke situaties.

In module 3 Succes vieren krijgt je kind twee 1-op-1 live sessies om te evalueren hoe hij of zij de tools uit module 2 heeft toegepast in de praktijk. Het vieren van zijn of haar successen doen we middels tekeningen, die je kind – net als alle andere tekeningen – mee naar huis mag nemen. Na deze module heb je een kind vol zelfvertrouwen en met de juiste tools in handen voor gezond perfectionisme.

Na acht 1-op-1 live sessies is het zelfvertrouwen en zelfwaardering van jouw kind vergroot. Heeft jouw kind zichzelf leren kennen én helpen door het aanspreken van zijn of haar probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor komt je kind zélf tot een blijvende oplossing. Je kind heeft de regie in eigen handen en staat weer vrolijk en positief in het leven.

De investering voor het traject Teken je vrij van perfectionisme is € 395,-.

Of betaal in vier termijnen van € 100,00. Het totaalbedrag is dan € 400,-. Er wordt dan € 5,- in rekening gebracht vanwege administratiekosten.

Wil je ook dat jouw kind op een gezonde manier kan inzetten? Ik help daar graag bij! Via onderstaande button kun je jouw kind aanmelden voor het traject Teken je vrij van perfectionisme.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Michelle van der Meer en eigenaresse van Safe Haven for You. Ik ben groot fan van de tv-serie Friends en ik hou van boeken lezen. Als gediplomeerd Teken je gesprek coach ben ik er voor kinderen van 7 tot 18 jaar die last hebben van ongezond perfectionisme. En speciaal voor deze kinderen heb ik het traject Teken je vrij van perfectionisme ontwikkeld.

Jarenlang heb ik namelijk zelf last gehad van ongezond perfectionisme. Mijn standaarden waren zo hoog dat zorgde voor uitstelgedrag. En wanneer ik feedback kreeg, vatte ik dat zeer persoonlijk op en was mijn hoog standaard nog niet genoeg.  

Totdat ik in aanraking kwam met de methodiek Teken je gesprek. Een methode die me inzicht bood in welke kwaliteiten, vaardigheden en helpende gedachten ik kon inzetten. Omdat ik weet hoe vervelend en belemmerend ongezond perfectiosime is, wil ik heel graag jouw kind helpen om zich weer net zo fijn te voelen als ik me voel.

Met de methodiek en mijn eigen ervaringen help ik jouw kind te transformeren tot een zelfverzekerd persoon die vol vertrouwen en met de juiste tools in handen perfectionisme op een gezonde manier in te zetten.

Michelle van der Meer

“Ik ken Michelle als een open persoon en heel bekwame coach. Zonder twijfel een aanrader!“

Gijs van Beusekom, oprichter Vitaminds & toegepast psycholoog

Voor wie is dit traject? En voor wie niet?

Het traject is voor jouw kind als hij/zij…

 • Bereidt is om zichzelf te leren kennen
 • Gemotiveerd is om aan zichzelf te werken
 • Weer de regie in eigen handen wilt hebben

Het traject is niet voor jouw kind als je verwacht…

 • Dat het een quick fix is
 • Verwacht dat ik met dé oplossing kom
 • Je kind niet bereid is om in actie te komen

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  Ja, dat kan. Je kunt in vier termijnen van € 100,- betalen. Het totaalbedrag is dan € 400,-. Er wordt dan € 5,- in rekening gebracht vanwege administratiekosten.
 • Hoe verschilt dit traject dit traject van alle andere?
  Het traject is anders omdat jouw kind zélf tot een (blijvende) oplossing te komen. Samen gaan we het ongezond perfectionisme onderzoeken, waarbij jouw kind te allen tijde de regie in handen heeft. De kracht van de gespreksmethode Teken je gesprek is dat de tekening een kernachtig, logisch en visueel overzicht biedt. Een overzicht van welke gedachten een rol spelen bij ongezond perfectionisme, waardoor de stap naar inzicht en de oplossing gemakkelijk te maken zijn.
 • Hoe weet ik zeker dat dit traject wel resultaat gaat opleveren?
  De gespreksmethodiek Teken je gesprek spreekt het probleemoplossend vermogen en het verantwoordelijkheidsgevoel van jouw kind aan. Je kind raakt daardoor intrinsiek gemotiveerd om in actie te komen en een oplossing te zoeken. Een oplossing die vanuit je kind zelf komt, vergroot de kans van slagen aanzienlijk, dan wanneer deze opgelegd wordt.
 • Wanneer start het traject?
  Het traject kan op ieder gewenst moment gestart worden.
 • Hoe ziet het traject eruit?
  Het traject bestaat uit acht 1-op-1 live sessies verdeeld in drie modules: de uitpluistekening (2 sessies), het reflectie- & actiesjabloon (4 sessies) en successen vieren (2 sessies).
 • Hoelang duurt het traject?
  Het traject bestaat uit 8 sessies. Het traject duurt minimaal twee maanden en maximaal 4 maanden. Tussen de sessies zit voldoende tijd om hetgeen wat in de sessies is gedaan te laten bezinken en tot uitvoer te brengen.

Toe aan de volgende stap?

Je hebt nu twee opties: deze pagina sluiten en geen gebruik maken van dit traject waardoor je kind perfectionisme op een ongezonde manier blijft inzetten en daardoor zijn/haar zelfvertrouwen en zelfwaardering verminderd. Of je pakt deze eenmalige kans en je kind gaat ervaren welke kwaliteiten, vaardigheden en helpende gedachten hij/zij kan inzetten om perfectionisme op een gezonde manier in te zetten.

Dat wil toch ook voor jouw kind? Klik dan op onderstaande button om jouw kind aan te melden voor het traject Teken je vrij van perfectionisme.